FjørSilkeBris, Førland

FjørSilkeBris på Førland i Tysvær er en mangfoldig "flerbruks" kulturstue som først og fremst skal være et godt sted å være. Kulturlivet i FjørSilkeBris kan være alt fra opplevelsen av god mat og drikke i gode omgivelser, til musikkopplevelser av ulik art, eller aktiviteter som oppstår spontant i sosiale lag. Kulturstuen er så mye mer enn et luftslott, med dets personlighet og kreative ånd.

Galleri Giga, Stord

Galleri Giga ble etablert på Stord for 10 år siden i da bitte små lokaler (derfor navnet "Giga". I årenes løp har de måttet utvide lokalet flere ganger, og i dag finner man galleriet i Osen 4 i Leirvik sentrum. Her er en spennende samling arbeid signert billedkunstnere og kunsthåndverkere fra hele landet.

Galleri Hantho, Haugesund

Galleri Hantho finner du i Sørhauggata 131 i Haugesund. Galleriet er én av byens største gallerier og det er her Sildajazz - kunstnerne blir presentert.

Galleri Neo, Stavanger

Galleri Neo har sitt lokale i Nedre Strandgaten 54 i Stavanger. Galleriet er en skattkiste full av malerier, grafiske blad, glasskunst, keramikk m.m og huskes best for dets intime miljø og positive atmosfære.

Galleri Å'godt!, Sandeid og Sand

Aagot Sogn åpnet Galleri Å'godt! i Sandeid våren 2000. I galleriet finner man et rikt utvalg av kunst og kunsthåndverk fra om lag 80 ulike kunstnere. Etter en runde (eller flere) i galleriet, kan man nå også nyte et kakestykke i galleriets café, mens man lar inntrykkene sige inn. 5.april 2008 åpnet Galleri Å'godt! også et galleri på Sand i Ryfylke.